RÓLUNK

 

Üdvözöljük!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra és megtisztel annak megtekintésével.

Kis családi vállalkozásunk Sepsiszentgyörgytől 8 km-re található Illyefalván.

2011-ben kezdtünk itthon dolgozni. Először dísznövények és gyümölcsoltványok forgalmazásával foglalkoztunk, de az utóbbi években arra fektettünk nagy hangsúlyt, hogy a gyümölcsoltványokat teljes mértékben, illetve a gyümölcsbokrok és a  dísznövények egy részét is saját magunk termeljük meg, mivel a hazai klímán nevelkedett növények a jövőben is jobban fejlődnek és bírják az időjárás viszontagságait.

Munkánk során arra törekszünk, s tesszük ezt a jövőben is,  hogy minél egészségesebb és a mi klímánkhoz alkalmazkodott növényeket kínáljunk a kedves vásárlók számára. Éppen ezért azok az őshonos és régi fajta gyümölcsoltványok találhatók meg kertészetünkben, amelyeket még ősapáink is nagy szeretettel fogyasztottak. A régi fajták mellett természetesen nevelünk a mai elvárásoknak megfelelő, de ugyancsak a mi vidékünkön sikeresen termeszthető fajtákat is.

Vásárlóinknak igyekszünk minél több információt átadni ültetésről, gondozásról a vásárláskor, de az év más szakaszaiban is fordulhatnak hozzánk bizalommal, hogy a megvásárolt kis növény minél előbb szép, egészséges növénnyé fejlődjön az Ön kertjében, örömét lelve benne.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között tisztelhetjük.

                                  Köszönettel: Adorjáni Balázs

 

 

 

Script logo